Finns det bolån utan kontantinsats?

Finns det bolån utan kontantinsats är en fråga som vi ofta får in och i det här inlägget tänkte vi ta och svara på den frågan så enkelt och lättförståeligt som möjligt så vi kan länka till det här inlägget så fort den frågan kommer in. Bolån utan kontantinsats finns inte för i Sverige har vi så att du inte får belåna mer än 85 procent av din bostad. Eller rättare sagt så får inte banken belåna din bostad mer än 85 procent. Och då har vi alltså en kontantinsats på 15% kvar. Men du får låna till den också men då med ett privatlån i så fall och inte med bostaden som säkerhet för det lånet. Alltså finns det inte bolån helt utan kontantinsats men du kan fortfarande låna 100 procent. Det är enbart ditt val av bank och din egen ekonomi som kan sätta stopp för att du inte får göra det. Idag har jag lagt till vanliga frågor om insatsen i menyn så du ska kunna hitta rätt snabbare.

Låna till kontantinsatsen

Låna till kontantinsatsen går att göra men tyvärr vet inte många om det. Men man kan alltså ta ett privatlån som man sedan använder som insatsen till en bostad. Vi tror att fler skulle köpa en bostad om du visste om det så därför försöker vi bli bättre på att informera om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste nyheten om lån

Falskt smslån i annans namn

Ha ALLTID lås på brevlådan Uppge inte ditt person nr på osäkra sajter Uppge bara ditt kreditkort när du är säker på att sajten är säker. ...