Jämför smslån själv?

Ska du ta ett smslån så är vårt råd att du jämför olika smslån själv. Antingen direkt via smslån-företagen så som Folika och Kredit 365 som dem flesta känner igen i och med att dem är flitigast att marknadsföra sig i TV just nu. Eller så försöker du jämföra så många smslån-företag som möjligt och även dem som inte syns i TV via någon infosajt om smslån. Exempel på sådan är Allt om smslån där du kan läsa mer om att jämföra smslån. På så sätt får du en mycket bredare jämförelse och du vet exakt vilka företag du jämför. Skriv gärna ner priserna på ett papper och jämför. Glöm inte att även titta på villkor. Hur många dagar man får ta lånet och vad som händer om man ej kan betala det.

Det är den fördel att lära sig jämföra smslån själv

Vissa har så man får förlänga lånet och har tydliga priser för det redan från start.Vilket ju såklart är en fördel. Men sen bör du ALLTID har en plan för hur du ska betala tillbaka ett smslån precis som med vilket lån som helst. Vet du att du får löm dem 25e men vill gå på en konsert den 20e även fast du ej har pengarna så kanske du tycker det är värt att betala det låneföretaget vill ha för det för att inte missa konserten. Men var då noga med att betala den 25e så det inte blir dyrare än vad du tänkt det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste nyheten om lån

Falskt smslån i annans namn

Ha ALLTID lås på brevlådan Uppge inte ditt person nr på osäkra sajter Uppge bara ditt kreditkort när du är säker på att sajten är säker. ...